ownCloud und Nextcloud
sofort einsatzbereit.

→ Hier loslegen
Verschlüsselung Ihrer Daten
auf dem Server

→ Jetzt oCloud testen

Monthly Archives: September 2018

Thunderbird caldav config

Sep 10, 2018 |

trouble with nextcloud’s caldav in Thunderbird   As a workaround Version < 60.6.1: (as described in Thunderbird’s release notes): go to the config editor (Settings -> Advanced -> General -> Config Editor) search for network.cookie.same-site.enabled set it to false   see more: https://github.com/nextcloud/server/issues/10134   Die CalDav Url lautet:: https://<Nutzername>.ocloud.de/remote.php/dav/calendars/<Nutzername>/personal Links zu den relevanten Kommentaren im […more]